Els origens

Corrien l’any 1966 un grup de nens i nenes de la parròquia de Sant Fost, que engrescats per Mossèn Daniel Monserdà, van voler reviure el naixement de Jesús de Nazaret, tot inspirant-se en les sagrades escriptures. Les primeres escenes nadalenques es van fer al voltant d’una senzilla foguera; un pessebre improvisat amb branquillons i l’estructura de ferro dels gronxadors de la Plaça de l’Església. A partir d’aquells dies, el poble s’ha anat reunint amb fred però amb il·lusió, per celebrar les festes d’una forma ben diferent.

La tècnica i el desenvolupament van permetre que noves escenes s’anessin incorporant, any rere any, a les senzilles i primerenques representacions, arribant fins al que tenim a dia d’avui: efectes especials amb llums i música, que fan del nostre pessebre una representació del tot singular.

Des d’aquells nens il·lusionats, fins al dia d’avui, tots els que participem o hem participat, d’una manera o un altre, som Pessebre Vivent de Sant Fost!

El total agraïment al Senyor JOSEP VILLÀ I SUNYER, que de forma desinteressada cedeix EL TURÓ DE CAN TEYÀ, excel·lent marc natural on s’hi representa el Pessebre Vivent de Sant Fost.

*L’organització agraeix als col·laboradors i ex-col·laboradors que han fet possible, any rere any i de forma ininterrompuda, la representació d’aquest esdeveniment, i sense dubte, al públic assistent per la confiança i el coratge que ens  ha donat la seva presència.