El pessebre

WhatsApp Image 2022-10-13 at 14.50.46 (1)

Representacions

11, 18, 25 i 26 DE DESEMBRE ’22
1, 6 i 8 DE GENER ’23​

El Pessebre Vivent de Sant Fost de Capsentelles és el més antic del Vallès. Es representa des de 1967. 

Inici del recorregut

L’entrada a l’espectacle té lloc al final del C/Sant Jaume (nº 125) i a l’inici, es dona l’obsequi de pa torrat i vi per als assistents que vulguin. Es recomana arribar amb antelació a l’hora del passi, ja que així es pot aparcar tranquil·lament i gaudir del refrigeri amb calma.

Naixement de Jesús

Al voltant del naixement de Jesús expliquem la història dels seus pares, Josep i Maria, personatges indispensables per rememorar l’esdeveniment que va canviar el rumb de la humanitat. Els hebreus, els àngels i sobretot els Reis d’Orient, que tant agraden als nens i nenes, donen llum, color i vida als turons del nostre poble en aquests dies tan freds.

Representació d'oficis i costums catalanes

Trobareu també  llenyataires i carboners, els pastors i els caçadors, les rentadores de roba, el boter i el ferrer, i altres representacions dels oficis i dels costums catalans, que per molts, petits i no tant petits desconeixem, i que de ben segur que us faran viatjar a una altra època.

Important!

  • Degut a que la representació del Pessebre és duu a terme en una zona boscosa, el camí NO ÉS APTE per a persones en cadira de rodes (estem treballant per adaptar-lo), i si sou persones amb mobilitat reduïda, és millor que us poseu en contacte prèviament amb nosaltres.
  • L’espectacle es pot veure cancel·lat per condicions de pluja o neu. Si es donés el cas, es farà difusió de l’anul·lació (mínim 1 hora abans de l’inici de l’espectacle) a la web i a les diferents xarxes socials i es faria devolució del preu de les entrades adquirides en un termini de 15 dies.
  • Caldrà respectar les instal·lacions, i les indicacions que us donin els organitzadors durant el recorregut.
  • L’organització es reserva el dret d‘admissió en cas de no compliment d’aquestes mesures.

Altra informació:

  • Admetem l’accés amb animals de companyia, sempre i quant es respecti a la resta d’usuaris, l’entorn i se’n recullin els seus excrements.

Pastoret

Cal adquirir prèviament les entrades on-line ja que l’aforament és limitat. El preu de l’entrada general és de 7’5€. Nens entre 6 i 12 anys paguen 3’5€, l’entrada és gratuïta per a menors de 6 anys i amb el descompte del Carnet Jove el preu és de 5’5€. Fem descomptes per a grup (escoles i entitats). Per a més informació, contacteu amb nosaltres.