Condicions d’ús

El lloc web El Pessebre Vivent de Sant Fost de Campsentelles està format per diverses pàgines web operades per El Pessebre Vivent de Sant Fost de Campsentelles.
El lloc web El Pessebre Vivent de Sant Fost de Campsentelles s’ofereix condicionat a la vostra acceptació sense modificació dels termes, condicions y avisos continguts aquí. El vostre ús del lloc web El Pessebre Vivent de Sant Fost de Campsentelles constitueix la vostra conformitat a tots aquests termes, condicions, i avisos.

MODIFICACIÓ D’AQUESTS TERMES D’ÚS

El Pessebre Vivent de Sant Fost de Campsentelles es reserva el dret de canviar els termes, condicions i avisos sota els quals s’ofereix el lloc web El Pessebre Vivent de Sant Fost de Campsentelles, incloent però no limitat als càrrecs associats amb l’ús del lloc web El Pessebre Vivent de Sant Fost de Campsentelles.

ENLLAÇOS A LLOCS DE TERCERS

El lloc web El Pessebre Vivent de Sant Fost de Campsentelles pot contenir enllaços a altres llocs web (“Llocs enllaçats”). Els llocs enllaçats no estan sota el control de El Pessebre Vivent de Sant Fost de Campsentelles i El Pessebre Vivent de Sant Fost de Campsentelles no es fa responsable dels continguts de cap lloc enllaçat, incloent sense limitacions qualsevol enllaç contingut en un lloc enllaçat, o qualsevol canvi o actualització d’un lloc enllaçat. El Pessebre Vivent de Sant Fost de Campsentelles no es fa responsable de la difusió per Internet ni cap altre forma de transmissió rebuda de qualsevol lloc enllaçat. El Pessebre Vivent de Sant Fost de Campsentelles us proporciona aquests enllaços només per comoditat, i la inclusió de qualsevol enllaç no implica l’aprovació per part de El Pessebre Vivent de Sant Fost de Campsentelles del lloc o qualsevol associació amb els seus operadors.

CAP ÚS ILEGAL O PROHIBIT

Com a condició del vostre ús del lloc web El Pessebre Vivent de Sant Fost de Campsentelles, garantiu a El Pessebre Vivent de Sant Fost de Campsentelles que no utilitzeu el lloc web El Pessebre Vivent de Sant Fost de Campsentelles per cap propòsit il·legal o prohibit per aquests termes, condicions i avisos. No podeu fer servir el lloc web El Pessebre Vivent de Sant Fost de Campsentelles en cap manera que pugui danyar, desactivar, sobrecarregar o deteriorar el lloc web El Pessebre Vivent de Sant Fost de Campsentelles o interferir amb l´ús i gaudi d’altres del lloc web El Pessebre Vivent de Sant Fost de Campsentelles . No podeu obtenir o intentar obtenir cap material o informació a través de cap mitjà que no s’hagi posat a disposició ni es proporcioni de manera intencionada a través del lloc web El Pessebre Vivent de Sant Fost de Campsentelles .

ÚS DELS SERVEIS DE COMUNICACIÓ

El lloc web El Pessebre Vivent de Sant Fost de Campsentelles pot contenir serveis de taulers d’anuncis, àrees de xat, grups de notícies, fòrums, comunitats, pàgines webs personals, calendaris, i/o un altre missatge o serveis de comunicació dissenyats per comunicar-se amb el públic en general o amb un grup (col·lectivament, “Serveis de comunicació”), accepteu utilitzar els Serveis de comunicacions només per publicar, enviar i rebre missatges i material que siguin adequades i relacionades amb el servei de comunicació en particular. A mode d’exemple, i no com una limitació, vostè accepta que quan utilitzi un servei de comunicacions no fareu cap:

 • Difamació, abús, assetjament, trontollament, amenaça o violació dels drets legals (tals com drets de privadesa i publicitat) d’altres.
 • Publicar, penjar, pujar, distribuir o difondre qualsevol contingut, nom, material o informació que sigui inapropiat, profà, difamatori infractor, obscè, indecent o il·legal.
 • Carregar arxius que continguin programari o altre material protegit per lleis de propietat intel·lectual (o pels drets de privadesa de publicitat) tret que sigueu propietari o controleu els drets d’aquest o que hageu rebut tots els consentiments necessaris.
 • Carregar arxius que continguin virus, arxius danyats o qualsevol altre programari similar o programes que puguin danyar el funcionament de l’ordinador d’un altre.
 • Publicitat o venta de bens o serveis amb un propòsit comercial tret que aquest servei de comunicació ho permeti específicament.
 • Realitzar o conduir enquestes, concursos, esquemes de piràmide o cartes en cadena.
 • Descarregar qualsevol arxiu publicat per un altre usuari d’un servei de comunicacions que sapigueu, o que raonablement s’hauria de saber, que no es pot distribuir legalment d’aquesta manera.
 • Falsificar o eliminar les atribucions d’autor, avisos legals o d’altre tipus o designacions propietàries o etiquetes de l’origen o font de programari o d’altres materials continguts en un fitxer carregat.
 • Restringir o inhibir qualsevol altre usuari d’utilitzar i gaudir dels Serveis de comunicació.
 • Infringir qualsevol codi de conducta o altres directrius que puguin ser aplicables per un servei de comunicació en particular.
 • Recollir o recopilar informació sobre altres, incloses les adreces de correu electrònic, sense el seu consentiment.
 • Infringir qualsevol llei o normativa aplicable.

El Pessebre Vivent de Sant Fost de Campsentelles no té l’obligació de controlar els Serveis de comunicacions. No obstant, El Pessebre Vivent de Sant Fost de Campsentelles es reserva el dret de revisar els materials publicats en un servei de comunicacions i eliminar qualsevol material a la seva exclusiva discreció. El Pessebre Vivent de Sant Fost de Campsentelles I/O es reserva el dret de rescindir l’accés a qualsevol o a tots els serveis de comunicacions en qualsevol moment i sense previ avís per qualsevol moment.

El Pessebre Vivent de Sant Fost de Campsentelles es reserva el dret en tot moment de revelar qualsevol informació segons sigui necessari per satisfer qualsevol llei, regulació o procés legal o sol·licitud governamental aplicable, o editar, rebutjar publicar o eliminar qualsevol informació o material, en la seva totalitat o en part, a discreció de El Pessebre Vivent de Sant Fost de Campsentelles.

Sempre tingueu precaució quan proporcioneu informació d’identificació personal sobre vostè o el seus fills en qualsevol servei de comunicació. El Pessebre Vivent de Sant Fost de Campsentelles no controla ni avala el contingut, missatges o informació que es trobi en qualsevol servei de comunicació i, per tant, El Pessebre Vivent de Sant Fost de Campsentelles renuncia expressament a qualsevol responsabilitat referent als Serveis de Comunicacions i qualsevol acció derivada de la vostra participació en qualsevol servei de comunicació. Gestors i amfitrions no són portaveus autoritzats de El Pessebre Vivent de Sant Fost de Campsentelles, i les seves opinions no reflecteixen necessàriament les de El Pessebre Vivent de Sant Fost de Campsentelles.

Els materials carregats en un servei de comunicació poden estar subjectes a limitacions publicades sobre l’ús, reproducció i/o difusió. Vostè és responsable d’adherir-se a aquestes limitacions si descarregueu els materials.

MATERIALS PROPORCIONATS A El Pessebre Vivent de Sant Fost de Campsentelles O PROPORCIONATS A QUALSEVOL El Pessebre Vivent de Sant Fost de Campsentelles LLOC WEB El Pessebre Vivent de Sant Fost de Campsentelles no reclama la propietat dels materials que proporcioneu a El Pessebre Vivent de Sant Fost de Campsentelles (inclosos comentaris i suggeriments) o publicacions, càrregues, entrades o enviaments a qualsevol lloc web de El Pessebre Vivent de Sant Fost de Campsentelles o els seus serveis associats (col·lectivament “Enviaments”). No obstant això, publicant, pujant, entrant, proporcionant o confirmant el vostre enviament esteu concedint a El Pessebre Vivent de Sant Fost de Campsentelles, a les seves empreses afiliades i als sub llicenciats necessaris per utilitzar el vostre enviament en relació amb el funcionament dels seus negocis a Internet inclòs, sense limitació, els drets per: copiar, distribuir, transmetre, mostrar públicament realitzar públicament, reproduir, editar, traduir i reformar el vostre enviament; i publicar el vostre nom en relació amb el vostre enviament.